Xatzigakis_Star

Συνέντευξη στο STAR Channel παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης στην εκπομπή «Γυρίσματα στην Ελλάδα» η οποία έκανε αφιέρωμα στα Τρίκαλα και παίχτηκε χθες, Δευτέρα 08/01, στο κανάλι των Αθηνών. Ο Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε για τον Νομό Τρικάλων και πρόβαλλε τα συγκριτικά προτερήματα της περιοχής.

 Στην εκπομπή μίλησαν επίσης θεσμικοί παράγοντες του Νομού όπως ο Βουλευτής κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος, κα.

 Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος και εμπειρογνώμονας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ τόνισε ότι «τα Τρίκαλα είναι ένας πανέμορφος Νομός και παραγωγικά πλήρης – δηλαδή εκτός από γεωργική παραγωγή έχει και βιοτεχνίες, βιομηχανίες, τουρισμό, κτλ». Εκτός από την οικονομία ο Μικέλης μίλησε για τον Τουρισμό στην Καλαμπάκα λέγοντας πως «είναι το σπίτι των Μετεώρων – ενός παγκόσμιου θρησκευτικού μνημείου. Όπως λένε ορισμένοι τα Μετέωρα είναι το μπαλκόνι της Ορθοδοξίας.

Η Καλαμπάκα έχει περισσότερο ξένο τουρισμό λόγω των Μετεώρων από όλα τα μέρη του κόσμου. Κάθε χρόνο επισκέπτονται την περιοχή της Καλαμπάκας πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες και πάνω από 200 χιλιάδες κάνουν και διανυκτέρευση εκεί.»

 Επίσης, μίλησε για τα χωριά του Ασπροποτάμου – τα καλούμενα βλαχοχώρια – αλλά και για «τα γραφικά γεφύρια των Τρικάλων που ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλη εποχή».  Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο της πόλης των Τρικάλων η οποία είναι μια πανέμορφη πόλη, «έχει ωραία ρυμοτομία, μεγάλους δρόμους, και αναπνέει από παντού.» 

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…