Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΥγείαΆδειες φαρμακείων και σε μη φαρμακοποιούς

Άδειες φαρμακείων και σε μη φαρμακοποιούς

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή την Τετάρτη, το επάγγελμα του φαρμακοποιού ανοίγει πλήρως, καθώς η σχετική άδεια θα χορηγείται και σε μη φαρμακοποιούς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «άδεια φαρμακείου χορηγείται: Σε φυσικά πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού, σε φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού και σε συνεταιρισμούς μέλη της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας».

Όσον αφορά στο εταιρικό πλαίσιο, η τροπολογία θεσπίζει ότι ο κάτοχος άδειας μπορεί να λειτουργήσει το φαρμακείο, είτε ως ατομική επιχείρηση, είτε ως εμπορική εταιρεία οποιασδήποτε μορφής, πλην αυτής της ανώνυμης εταιρείας.

topnews.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα