krypteia

Η να­ζι­στι­κή ορ­γά­νω­ση «Κρυ­πτεία», με τη­λε­φώ­νη­μα στα γρα­φεία της «Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς» – όπως καταγγέλλει η οργάνωση – προει­δο­ποί­η­σε για ένο­πλα   χτυ­π­μα­τα κατά της ορ­γά­νω­σηςτων μελών της και των μελών της Κί­νη­σης «Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό», αν δεν στα­μα­τή­σουν την «αντε­θνι­κή δράση» και την αλ­λη­λεγ­γύη προς τους «λα­θρο­με­τα­νά­στες» και τους πρό­σφυ­γες.

Το ανώ­νυ­μο τη­λε­φώ­νη­μα είναι η συ­νή­θης μέ­θο­δος αυτών των «γεν­ναί­ων» κα­λό­παι­δων που -υπεν­θυ­μί­ζου­με- ανέ­λα­βαν πρό­σφα­τα την ευ­θύ­νη για την επί­θε­ση στο σπίτι του μι­κρού Αμίρ και ισχυ­ρί­ζο­νται ότι βρί­σκο­νται πίσω από νυ­χτε­ρι­νά χτυ­πή­μα­τα σε βάρος με­μο­νω­μέ­νων αν­θρώ­πωνκυ­ρί­ως μου­σουλ­μά­νων και με­τα­να­στών. Κατά τον ακρο­δε­ξιό Τύπο, η «Κρυ­πτεία» είναι μια ένο­πλη τρο­μο­κρα­τι­κή ορ­γά­νω­ση της εθνι­κι­στι­κής ακρο­δε­ξιάς.

 «Τα μέλη της ΔΕΑ και της ΚΑΡ, όπως -εί­μα­στε σί­γου­ροι!- και όλοι οι άλλοι «στό­χοι» που προ­σπα­θεί να τρο­μο­κρα­τή­σει η «Κρυ­πτεία», θα συ­νε­χί­σου­με στα­θε­ρά τον αγώνα με βάση τις από­ψεις και τις ιδέες μας. Έχου­με την κα­λύ­τε­ρη «προ­στα­σία», γιατί κο­λυ­μπά­με σαν το ψάρι μέσα στο νερό στον κόσμο του ερ­γα­τι­κού κι­νή­μα­τος και των λαϊ­κών δυ­νά­με­ων. Όμως εί­μα­στε υπο­χρε­ω­μέ­νοι να ση­μειώ­σου­με αυτήν την κλι­μά­κω­ση της φα­σι­στι­κής – πα­ρα­κρα­τι­κής προ­κλη­τι­κό­τη­τας, που απευ­θύ­νε­ται πλέον απέ­να­ντι σε μιαν ορ­γά­νω­ση της Αρι­στε­ράς.

Με με­γα­λύ­τε­ρη έμ­φα­ση οφεί­λου­με να υπο­γραμ­μί­σου­με τις ευ­θύ­νες της κυ­βέρ­νη­σης και των αρ­μό­διων κρα­τι­κών πα­ρα­γό­ντων, που επι­τρέ­πουν την ύπαρ­ξη και τη δράση τέ­τοιων φα­σι­στι­κών ορ­γα­νώ­σε­ων και ανέ­χο­νται, ή κά­νουν ότι αγνο­ούν, τις προ­φα­νείς δια­συν­δέ­σεις τους με αστυ­νο­μι­κούς και πα­ρα­κλά­δια άλλων κρα­τι­κών «υπη­ρε­σιών». Επί­σης υπο­γραμ­μί­ζου­με ότι η πα­ρά­τα­ση της ρα­τσι­στι­κής, επί­ση­μης κρα­τι­κής, πο­λι­τι­κής απέ­να­ντι στους πρό­σφυ­γες και στους με­τα­νά­στες όχι μόνο δεν απο­μο­νώ­νει, αλλά αντί­θε­τα απο­θρα­σύ­νει τους φα­σί­στες.

Κα­λού­με όλους τους αν­θρώ­πους του κι­νή­μα­τος και της Αρι­στε­ράς σε κλι­μά­κω­ση του αγώνα κατά του φα­σι­στι­κού κιν­δύ­νου, κατά του ρα­τσι­σμού και του εθνι­κι­σμού».

altsantiri.gr από Left.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…