Arxiki

Μία «Αγχωτική» νίκη πέτυχε το Παλαιομονάστηρο σήμερα εναντίον του Αγιόφυλλου στην έδρα του, για τις υποχρεώσεις της 8ης αγωνιστικής της Α’1 του β’ ομίλου, με τελικό σκορ 2-1.

Το Παλαιομονάστηρο χρειάστηκε 64′ λεπτά παιχνιδιού, για να κάμψει τελικά την αντίσταση του Αγιόφυλλου, αλλά & να εξευμενίσει τον κακό του εαυτό, γεμίζοντας άγχος τους φιλάθλους του.

Ένα ματς χωρίς ρυθμό & ουσία, με το Παλαιομονάστηρο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων & την συντριπτική κατοχή, παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στο μισό του γηπέδου τους αντιπάλους του, να είναι όμως «άσφαιρο» ως το 64′ & ύστερα από λάθος εκτίμηση του κήπερ Θεμέλη, ο Λαμπρογεώργος να βάλει την ομάδα του μπροστά & να αποφορτίσει κάπως το κλίμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, άσκησαν ακόμα μεγαλύτερη πίεση, κάτι το οποίο τους απέφερε & το δεύτερο γκολ με τον Τζέλιο στο 87′. Κι ενώ όλοι πίστεψαν πως το ματς είχε τελειώσει, το Αγιόφυλλο, ένα λεπτό αργότερα & στο 88′ με τον Αδάμο μείωσε σε 2-1, καρδιοχτυπώντας ξανά τους φιλάθλους του Παλαιομοναστήρου, καθώς ο ρεφ Κουτσάγιας, έδειξε επιπλέον 4′ λεπτά καθυστέρηση.

Προπονητές

Παλαιομονάστηρο: Γ. Παπαδόπουλος

Αγιόφυλλο: Σπ. Μέμτσας

Διαιτητής: Κουτσάγιας

Βοηθοί: Γκογκινούδης  – Καλογριάς

*Με τις κυανέρυθρες εμφανίσεις το Παλαιομονάστηρο, τις ασπρόμαυρες το Αγιόφυλλο.

 

IMG_1130 IMG_1133 IMG_1140 IMG_1141 IMG_1149 IMG_1182 IMG_1205

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…