Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
ΑρχικήΚοινωνικάΜακελειό! Όταν η παρέα του Κωστάκη πάει για «ένα χαλαρό τσιπουράκι»

Μακελειό! Όταν η παρέα του Κωστάκη πάει για «ένα χαλαρό τσιπουράκι»

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Η ιστορία ξεκίνησε με τις κλασικές, αθώες κουβέντες που λένε πάντα τα «καλά παιδιά»: «Πάμε για ένα γρήγορο τσιπουράκι στου Μάκη και της Γιάννας στην Πύλη; Έτσι, για το σβήσιμο της ημέρας».

Το σβήσιμο εξελίχθηκε σε ολική ανάφλεξη, και το «ένα τσιπουράκι» μετατράπηκε σε ένα ανελέητο, λυκούλειο γεύμα βιβλικών διαστάσεων.

Όπως μαρτυρά και το φωτογραφικό ντοκουμέντο από το πεδίο της μάχης, η παρέα του Κώστα από το Ρωπό δεν άφησε τίποτα όρθρο. Αυτό που ξεκίνησε ως «ουζοκατάσταση» με μερικά μεζεδάκια, γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Τα καράβια με τα τσίπουρα κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο, και μαζί τους άρχισε η επέλαση: ζουμερά κεφτεδάκια, κρεατικά που εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους μόνο γυμνά κοκκαλάκια (καθαρισμένα με χειρουργική ακρίβεια), σαλάτες, αλοιφές και καλαθάκια με ψωμί που άδειασαν σε χρόνο ντετέ.

Το τραπέζι θύμιζε πλέον βομβαρδισμένο τοπίο της γαστρονομίας, με άδεια πιάτα, λεμονόκουπες και άδεια ποτήρια να διηγούνται την ιστορία μιας επικής μάχης.

Η κατάσταση στην κουζίνα έφτασε σε σημείο απόγνωσης. Γιάννα και ο Μάκης έπαθαν αγκύλωση από το πολύ το τηγάνισμα, ενώ κάποια στιγμή ο Μάκης βγήκε έντρομος από την κουζίνα φωνάζοντας: «Παιδιά, στοπ, σώθηκε το μενού, φάγατε και τις προμήθειες του Σαββατοκύριακου!».

Η παρέα του Κωστάκη, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι όταν πρόκειται για καλό φαγητό και καλή παρέα στην Πύλη, η λέξη «δίαιτα» διαγράφεται από το λεξικό.

Τελικά οι Παρασκευές στην Πύλη, έχουν Δράση…..

Παίδες…την επόμενη φορά, πάρτε και κανά τηλέφωνο!!! Κάπου εκεί κοντά είμαστε και εμείς!

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα