Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Μέρκελ- Τσίπρας συμφώνησαν: Αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης για το χρέος στο Eurogroup

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης για το ζήτημα του ελληνικού χρέους στο προσεχές Eurogroup της 22ας Μαΐου, συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Άγγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χτες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας είχε το πρωί της Τρίτης τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγγκελα Μέρκελ. Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα του ελληνικού χρέους. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης στο προσεχές Eurogroup.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνομιλίας, συζητήθηκαν επίσης το προσφυγικό και οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας.

Ο πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

topontiki.gr από ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα