LIDL-PINEIOS15

Δράση για την προστασία του περιβάλλοντος στον Δήμο Τρικκαίων πραγματοποίησαν και το 2025 η Lidl Ελλάς και το πρόγραμμα «Plastic Free Greece», σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης». Η δράση, με την ενεργή στήριξη του Δήμου Τρικκαίων, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κάτω από την εθνική καμπάνια «Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης».

Σε όχθες του Πηνειού ποταμού, κοντά στο Διαλεχτό του Δήμου Τρικκαίων εθελοντές/τριες – εργαζόμενοι/ες της Lidl Ελλάς καθάρισαν τμήμα στις όχθες του ποταμού.

Η συμβολή του Δήμου Τρικκαίων έγινε με υλικό, προσωπικό και οχήματα καθαριότητας. Παρέστησαν από τον Δήμο Τρικκαίων, οι αντιδήμαρχοι Τάκης Παζαΐτης, Σάκης Σκρέκας, Παναγιώτης Ντιντής.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Στα Τρίκαλα η 30ή Μεσογειακή Συνάντηση ΙΡΑ

Το καλοκαίρι του 2025, τα Τρίκαλα γίνονται σταυροδρόμι φιλίας και θα υποδεχθούν ένα γεγονό…