
Χωρίς «μπέσα» ο φετινός Απρίλης δεν λέει να μας φέρει την Άνοιξη ακόμη και ζηλεύοντας το προσωνύμιο του αδερφού του Μάρτη «Γδάρτης», τείνει πλέον να μας συστήνεται από δω και πέρα ως «Απρίλης – Ασπρίλης», αφού για μια ακόμη φορά μέσα σε δύο μέρες, μας άσπρισε τα ορεινά, αλλά και ημιορεινά τμήματα του Δ. Πύλης, κάνοντας την επιθυμία όλων μας και κυρίως των αγροτών, για σταθερότητα, ακόμα πιο έντονη.
Το χιόνι, όπως και το προχθεσινό, ξεκίνησε να πέφτει από νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, κάνοντας την εμφάνισή του από τα ημιορεινά του Δ. Πύλης, χωρίς όμως το ύψος του να ξεπερνά τους 2 με 3 πόντους, με την θερμοκρασία νε έχει ξεφύγει από κάθε όριο, καθώς στα ορεινά βούτηξε στους -4, ενώ στα πεδινά του Δήμου μας, κυμάνθηκε από +2 έως +6 το πολύ!!!
Το οδικό δίκτυο είναι πεντακάθαρο και δεν χρειάστηκε να επέμβουν μηχανήματα από Περιφέρεια και Δήμο Πύλης.
Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες προγνώσεις, ο καιρός από σήμερα σιγά – σιγά φτιάχνει και επιτέλους από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίσει να μυρίζει Άνοιξη!
Ελάτη 9/4/2025



