2

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η συγκομιδή των χιώτικων μανταρινιών από την «Κάμπος Χίου», με τη φετινή παραγωγή να ανέρχεται στους 250 τόνους – ποσότητα σχεδόν εξαπλάσια σε σύγκριση με πέρυσι.

Με σεβασμό στη φύση και τη βιωσιμότητα, συνεχίζεται η συγκομιδή, αυτή τη φορά των πορτοκαλιών του νησιού, με στόχο την αξιοποίηση των γευστικών και ποιοτικών πρώτων υλών για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η Χίος φημίζεται για τα εξαιρετικά εσπεριδοειδή της, με το μοναδικό τους άρωμα και γεύση, και προτεραιότητα της εταιρείας «Κάμπος Χίου» είναι η ανάδειξη αυτού του γευστικού πλούτου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα καλύτερα εσπεριδοειδή, πλούσια σε χυμούς και αρώματα, συλλέγονται προσεκτικά και στύβονται άμεσα στις εγκαταστάσεις του νησιού, διατηρώντας αναλλοίωτα το άρωμα και τη φρεσκάδα των χιώτικων φρούτων.

Δέσμευση της «Κάμπος Χίου» είναι να ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες και τη συγκομιδή των λεμονιών του νησιού.
Διαρκής στόχος της εταιρείας είναι η στήριξη των ντόπιων παραγωγών, ώστε με την αγάπη και τη φροντίδα τους στα καρποφόρα δένδρα, να αναδεικνύουν τα μοναδικά προϊόντα της χιώτικης φύσης.

1 (1)

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Σοφία Ζαχαράκη: Η αντιπολίτευση επέστρεψε στη λογική «τους τελειώνουμε» – Το «Ποτέ Ξανά» είναι χρέος μας στους νέους ανθρώπους και το αποδεικνύουμε εμπράκτως 

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η πρόταση δυσπιστίας είναι απέλπιδα απόπειρα πολιτικής εργαλειοπο…