TEMPI5

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ

Σιωπηλή πορεία με πλακάτ και την αναγραφή «Οι ζωές μας μετράνε», «Η σιωπή δεν είναι λύση», «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί των νέων η φωνή θα ακουστεί», «Δικαιοσύνη για τις 57 ψυχές», έκαναν το πρωί της Παρασκευής (07/02) τα σχολεία Μουζακίου, με αφορμή το σημερινό Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο για τα Τέμπη.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Μουζακίου περπάτησαν με τη συνοδεία της Αστυνομίας για την ασφάλειά τους και κατέφθασαν στο Δημαρχείο, όπου στάθηκαν δημιουργώντας τη φράση «Δεν έχω οξυγόνο».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, συνάντησε τους μαθητές και έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.Χρήστο Κουτρομάνο, κ.Ιωάννη Κουτσογιάννη και κ.Μαριάννα Ζιάκα συγχάρηκαν τα παιδιά για την πρωτοβουλία της πορείας.

«Ένα μεγάλο «μπράβο» που συμμετέχετε στο σημερινό Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο για τα Τέμπη. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που κινητοποιείστε και δίνετε τον δικό σας αγώνα με αυτή τη συγκινητική σιωπηλή διαμαρτυρία. Εσείς είστε το μέλλον και πρέπει όλοι να παλέψουμε για εσάς. Δύο χρόνια μετά και είμαστε ακόμη συγκλονισμένοι με το τραγικό αυτό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ψυχές. Οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς που χάθηκαν και στους συγγενείς τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου.

TEMPI1 TEMPI4

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Με τον κόσμο στο πλευρό του ΑΣΚ, για τον κομβικό αγώνα με το Περιστέρι!

Με ενέργεια από τους φιλάθλους του και αποκλειστικό στόχο τη διεκδίκηση της νίκης θα αγωνι…