gsee-logotupo-1021x580-1

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Ναυπηγοξυλουργών, Σταύρος Τουμανίδης, από ανθρώπους του περιθωρίου, με προφανή στόχο τον φρονηματισμό και εκφοβισμό των εργαζόμενων του κλάδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η επίθεση αυτή έλαβε χώρα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Νίκαιας, για να δοθεί το μήνυμα ότι κάποιοι δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να επιβάλουν το νόμο της σιωπής.

Τέτοιου είδους προκλητικές ενέργειες δεν κάμπτουν το φρόνημα των εργαζόμενων. Αντιθέτως, ενισχύουν την αγωνιστική τους διάθεση και την αποφασιστικότητά τους.

Η Συνομοσπονδία καλεί κάθε εργαζόμενο και κάθε πολίτη να καταδικάσει φαινόμενα βίας και αυταρχισμού στους χώρους εργασίας. Απαιτούμε άμεσα να ενεργήσουν οι διωκτικές και δικαστικές αρχές για να τεθούν προ των ευθυνών τους οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εναντίον του συναδέλφου μας.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Πρώτη συνεδρίαση & κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, για την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας

Το Πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και…