
(INTIME NEWS/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)
Ανακούφιση. Αυτό είναι το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις και των δύο πρώην πλέον αντιμαχόμενων στρατοπέδων του ΣΥΡΙΖΑ – για διαφορετικούς λόγους φυσικά – όπως αποτυπώθηκε χθες Σάββατο, τόσο στο έκτακτο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και στην ανακοίνωση του νέου κόμματος – κινήματος από τον Στέφανο Κασσελάκη.
Όπως πληροφορείται το CNN Greece, δεν είναι «μόνο» 13 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρώην πρόεδρό του.
Πρόκειται για πολιτικό πρώτης γραμμής που έχει φροντίσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα να αποφύγει την τριβή με τα εσωκομματικά ζητήματα κι έχει πείρα στη δημόσια διαχείριση.
Συνομιλητές, εξάλλου, Κασσελάκη δεν αποκλείουν την ένταξη στο νέο κόμμα και βουλευτή ή και βουλευτών που δεν ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Κουμουνδούρου: Ο Κασσελάκης είχε οργανωμένο σχέδιο
Σε αυτό το πλαίσιο, προσθέτουν πως αφού απέτυχε να παρεμποδίσει την έναρξη του συνεδρίου, αποχώρησε χωρίς καν να επιδιώξει να συμμετάσχει στην ψηφοφορία, ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν είχε την πλειοψηφία των συνέδρων με το μέρος του και πως όλα όσα υποστήριζε περί του αντιθέτου τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία επικοινωνιακή επιθετική προπαγάνδα.