Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΚόσμοςΜπερλουσκόνι: Τα παιδιά του συμφώνησαν να αποδεχθούν την αμύθητη κληρονομιά που άφησε...

Μπερλουσκόνι: Τα παιδιά του συμφώνησαν να αποδεχθούν την αμύθητη κληρονομιά που άφησε ο «Καβαλιέρε»

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Μπερλουσκόνι: Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το σύνολο της περιουσίας του ανέρχεται σε περίπου επτά δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέτυχαν συμφωνία για να αποδεχθούν την κληρονομιά του Ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία, που απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο, αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, η πρωτότοκη κόρη του Μπερλουσκόνι, η Μαρίνα, και ο μεγαλύτερος γιός του, ο Πιερσίλβιο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα τους, λαμβάνουν το 60% επί του συνόλου της περιουσίας του. Τα τρία μικρότερα παιδιά, η Ελεονόρα, η Μπάρμπαρα και ο Λουίτζι -τα οποία ο «μίστερ τιβί» είχε αποκτήσει από τον γάμο με την Βερόνικα Λάριο-, συμφώνησαν να λάβουν το υπόλοιπο 40%.

Βάσει της συμφωνίας αυτή, δεν θα χρειαστεί αναλυτικός κατάλογος για την εκτίμηση της αξίας κάθε κινητού και ακίνητου αγαθού που απαρτίζουν την περιουσία του «Καβαλιέρε».

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το σύνολο της περιουσίας του Μπερλουσκόνι ανέρχεται σε περίπου επτά δισεκατομμύρια ευρώ.

Η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero γράφει ακόμη ότι θεωρείται πιθανό τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πώληση της βίλα Τσερτόζα, στην Σαρδηνία, για την απόκτηση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αγοραστές που έχουν προσφέρει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:flash.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα