Νέα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»
Ο Μπαλκίζας Χαρίλαος του Νικολάου μένει μόνιμα στους Γόμφους, είναι υδραυλικός στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Μανώλη και έχουν ένα παιδί.
Ο Μπαλκίζας Χαρίλαος σημειώνει…. «Βλέποντας τα πράγματα από μέσα, νοιώθω έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου μέσα από το συνδυασμό του ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Συμπορεύομαι με τον Κώστα Μαράβα των υψηλών στόχων, του μεθοδικού σχεδιασμού και της συγκροτημένης στάσης, ώστε η πρόοδος για τον τόπο μας να συνεχίσει».
Ο Κώστας Μαράβας τονίζει… «Ο Χάρης είναι ένας νέος, με ενθουσιασμό, με θέληση για προσφορά, υπεύθυνος και ασυμβίβαστος με το μέτριο. Γνωρίζει και έχει όρεξη για να είναι παρεμβατικός και χρήσιμος. Ποιοτικά στοιχεία που του αναγνωρίζονται από όλους. Του εύχομαι καλή δύναμη».