wallet-1024x584

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, οι πολίτες μπορούν να ψηφίζουν και μέσω της επίδειξης της ψηφιακής τους ταυτότητας από την εφαρμογή Gov.gr wallet. 

Εκεί οι επιλογές είναι δυο: 

  1. Να πατήσει κανείς το κουμπί quick scan και να επιδείξει τον κωδικό QR στον δικαστικό αντιπρόσωπο, 
  2. Να πατήσει κανείς το κουμπί «Προβολή QR κωδικού» και μετά την επίδειξη του κωδικού QR στο δικαστικό αντιπρόσωπο να δώσει και τον πρόσθετο κωδικό που θα έχει λάβει μέσω της εφαρμογής. 

Και οι δυο επιλογές είναι ισοδύναμες ως προς την εκλογική διαδικασία, με την πρώτη να θεωρείται ευκολότερη.

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δ. Πύλης: Το ΑΠΘ ο μόνος υπεύθυνος για την παρακώλυση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού και της οδήγησης μιας ολόκληρης περιοχής σε αναβρασμό, αδιέξοδο και οικονομικό μαρασμό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ Ο Δήμος Πύλης πάντα υποστήριζε και …