Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚόσμοςΤουρκία: Συνελήφθη ο δράστης της πρωτοχρονιάτικης επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα (εικόνες)

Τουρκία: Συνελήφθη ο δράστης της πρωτοχρονιάτικης επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα (εικόνες)

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη της πολύνεκρης πρωτοχρονιάτικης  επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με την Hurriyet, πρόκειται για τον Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος συνελήφθη σε σπίτι φίλου του ενώ ο γιος του ήταν κοντά του. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

View image on Twitter

Σημειώνεται πως κατά την επίθεση στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης Ρέινα, έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι.

Την περασμένη εβδομάδα, η Hurriyet ανέφερε πως ο Ουζμπέκος υπήκοος διέφυγε μαζί με το γιο του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα του Μασαρίποφ συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης. Πηγές της αστυνομίας σημείωναν [ως μετά από το μακελειό στο κλαμπ, ο Μασαρίποφ κατάφερε να διαφύγει μαζί με τον 4χρονο γιο του, αφήνοντας πίσω την γυναίκα του και την κόρη τους που είναι 18 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο φερόμενος δράστης έφτασε στην Τουρκία με την οικογένειά του στις αρχές του 2016.

Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια πράξη εκδίκησης για την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

altsantiri.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα