vinfast-europe

Με 50 σημεία πώλησης στην καρδιά της Ευρώπης απαντά η βιετναμέζικη VinFast, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να καταστήσουν αισθητή την παρουσία τους στην αγορά της γηραιάς ηπείρου.

Έναν ακόμα ισχυρό παίκτη πρόκειται να αποκτήσει η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, καθώς η βιετναμέζικη VinFast ανακοίνωσε επισήμως την πρόθεσή της να δημιουργήσει 50 σημεία πώλησης στην καρδιά της γηραιάς ηπείρου.

H VinFast, η οποία πρόκειται να διαθέσει στην ευρωπαϊκή ήπειρο αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα VF 8 και VF 9, θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές της από την καρδιά της Ευρώπης, δίνοντας προτεραιότητα σε αγορές όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ολλανδία.

Ειδικότερα, το πλάνο της βιετναμέζικης φίρμας προβλέπει τη δημιουργία 25 φυσικών καταστημάτων στη Γερμανία20 αντιπροσωπειών στη γειτονική Γαλλία και 5 στη Ολλανδία με αφετηρία το Άμστερνταμ.

Η συνεργασία με την FCA Bank προσφέρει ήδη τη δυνατότητα χρηματοδότησης για τα διαθέσιμα στην Ευρώπη μοντέλα της, ενώ μετά την ανάπτυξη του φυσικού δικτύου πώλησης οι προσφερόμενες υπηρεσίες από την VinFast στην Ευρώπη αναμένεται να αναπτυχθούν και να ενισχυθούν.

«Η VinFast δεν είναι εδώ μόνο για να πουλάει αυτοκίνητα. Είμαστε εδώ για να εμπνεύσουμε την αλλαγή και να την επιταχύνουμε τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα προς όφελος του περιβάλλοντος. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε πελάτη στο ταξίδι τους με τη VinFast, από την κράτηση έως τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια ζωής του οχήματος. Είμαστε πεπεισμένοι ότι εκτός από τις λογικές τιμές, την ποιότητα των προϊόντων, τις καινοτόμες και ευέλικτες πολιτικές πωλήσεων, η εξαιρετική εξυπηρέτηση θα είναι ο βασικός παράγοντας για να παρέχουμε στους πελάτες μια εξαιρετική εμπειρία ιδιοκτησίας», δήλωσε η αντιπρόεδρος της VinFast Le Thi Thu Thuy.

Φυσικά η VinFast δεν έχει βάλει στο στόχαστρο μόνον την ευρωπαϊκή αγορά αλλά και την αμερικανική, θέλοντας να δημιουργήσει έναν ισχυρό ηλεκτροκίνητο πόλο και να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία της Tesla.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των ηλεκτρικών προτάσεων της είναι ανταγωνιστικές, ξεκινώντας από τα 40.700 δολάρια για το VF 8 και τα 55.000 δολάρια για το VF9.

Πηγή:carandmotor.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Την Μεγ. Παρασκευή ο αγώνας ποδοσφαίρου «Παλαίμαχοι-Νέοι», στους Γόμφους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων και Νέων, στο γήπ…