Νέα χιονόπτωση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Ελάτης η οποία ξεκίνησε από χθες βράδυ με τη μορφή χιονόνερου, ενώ από σήμερα το πρωί στις 5:00 το γύρισε σε καθαρό χιόνι , το ύψος του οποίου έφθασε στους 5 με 7 πόντους.
Μία χιονόπτωση που παραξένεψε αρκετό κόσμο, καθώς το φαινόμενο εκδηλώθηκε μόνο σε περιοχές γύρω από την Κοινότητα της Ελάτης, ενώ στο υπόλοιπο ορεινό κομμάτι κυριάρχησε το χιονόνερο & κατά βάση η βροχή.
Ζημιές δεν αναφέρθηκαν, ενώ μηχανήματα της ΠΕ Τρικάλων & του Δήμου, επιχειρούσαν στο κομμάτι που τους αναλογεί, με αποχιονισμούς & ρίψεις αλατιού, όπου απαιτούνταν, καθιστώντας τους δρόμους ανοιχτούς και ασφαλείς για τους διερχόμενους οδηγούς & πεζούς.
Σε Παλαιοκαρυά (Μέση) Αθαμανία & Γαρδίκι(στον δρόμο προς το Κοιμητήριο), σημειώθηκαν, λόγω των βροχοπτώσεων, καταπτώσεις βράχων, κλείνοντας τον κεντρικό δρόμο στις εισόδους των Κοινοτήτων, με τα μηχανήματα του Δ. Πύλης & της ΠΕ Τρικάλων, να πιάνουν δουλειά & να απομακρύνουν τους βράχους, δίνοντας και πάλι τους δρόμους στην κυκλοφορία.
Η κακοκαιρία, σύμφωνα με τα τελευταία καιρικά δεδομένα, με βροχές, χιόνια & χαμηλές θερμοκρασίες, θα διατηρηθούν με σκαμπανεβάσματα έως & την ερχόμενη Τρίτη 22/3, ενώ θα από την Τετάρτη ο καιρός θα αρχίσει να φτιάχνει σιγά-σιγά.