
Ισοπαλία (0-0) για τον Πορταϊκό σήμερα το μεσημέρι στην Πύλη με τις Καρυές, σε ένα μέτριο παιχνίδι, παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ, απ’ ότι είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές. Χωρίς συνοχή στις γραμμές του, κακό πάσιμ γκέιμ, έλλειψη κάθετης & αστοχία στην τελική, ο Πορταϊκός προσπάθησε με στημένα & βαθειές μπαλιές στην καρδιά της αντιπάλου άμυνας, να βρει δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το πρώτο ημίχρονο & το μεγαλύτερό του διάστημα, κύλησε με ανιαρή υπεροχή, από την ομάδα της Πύλης & τις Καρυές μετά το πρώτο 25λεπτο να κατορθώνουν να ισορροπούν το παιχνίδι. Στο 4′ μόλις λεπτό ο Τσάκας έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ οι Καρυές απάντησαν στο 24′ & 37′, χωρίς ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να δουν τη μπάλα στο πλεχτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν κι ενώ περίμεναν όλοι ο Πορταϊκός να μπει πιο δυναμικά, αντ’ αυτού η ομάδα των Καρυών ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων & με συνεχές πρέσινγκ & αντεπιθέσεις ανάγκασε τους Πυλιώτες για ένα τουλάχιστον 10λεπτο, να ταμπουρωθούν στην άμυνά τους.
Μετά το 55′ ο Πορταϊκός εξισορρόπησε το ματς, απειλώντας αρκετές φορές, τον αντίπαλό του…ως εκεί όμως. Το ίδιο απειλητική ήταν & η ομάδα των Καρυών, που με γρήγορες κυρίως αντεπιθέσεις & πρωταγωνιστή τον Παπαευθυμίου, έκανε δύσκολη τη ζωή των αμυντικών του Πορταϊκού. Οι Καρυές μάλιστα στο 82′ είχαν & δοκάρι.
Γενικά όπως είπαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με την ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα & για τις δύο ομάδες.
Στο άλλο ματς, αυτό της Φήκης με τον Άγιο Οικουμένιο, ράγισαν καρδιές, αφού το 1ο ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να είναι πίσω στο σκορ(0-1). Στο 2ο ημίχρονο ο Χοντζάι ισοφάρισε στο 55′ & στις καθυστερήσεις πάλι ο ίδιος παίχτης έδωσε το «τρίποντο» στην Φήκη.