Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΘεσσαλίαΟλοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στο Διάσελο Τρικάλων

Ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στο Διάσελο Τρικάλων

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στην Επαρχιακή Οδό Αχλαδοχωρίου – Διάσελου στην Π.Ε. Τρικάλων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη παρακολούθησαν την πορεία των εργασιών. Το έργο είναι προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ενημερωθήκαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την πορεία των εργασιών της κατασκευής της νέας γέφυρας στην επαρχιακή οδό Αχλαδοχωρίου – Διάσελου. Το έργο βρίσκεται στο 95% της υλοποίησης του και απομένουν οι υποδομές πρόσβασης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Τα έργα υποδομής είναι εργαλείο και προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης της υπαίθρου και είμαστε κοντά στους ανθρώπους της που καθημερινά αγωνίζονται και αποτελούν δύναμη δημιουργίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Στοιχεία έργου

Αντικείμενο του έργου είναι:

  • η επέκταση της υπάρχουσας γέφυρας επί της αρ. 25 Επαρχιακής Οδού Αχλαδοχωρίου-Διασέλλου, με την κατασκευή νέας γέφυρας σύμμικτου φορέα, αποτελούμενης από ένα αμφιέρειστο άνοιγμα συνολικού μήκους 20,20 m, ώστε η υπάρχουσα και η νέα γέφυρα να αποτελούν ενιαίο φορέα συνολικού πλάτους 11,55m.
  • η βελτίωση των προσβάσεων της γέφυρας συνολικού μήκους 340 m.

diaselo (1)

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα