Τρίτη, 28 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΕργασία - Απασχόληση2nd Webinar... Ευκαιρίες και στρατηγικές στη «νέα κανονικότητα»

2nd Webinar… Ευκαιρίες και στρατηγικές στη «νέα κανονικότητα»

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Future of Retail 2040

Αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις βρίσκεται ο κλάδος του λιανεμπορίου, καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός μεταβάλλει ραγδαία τις καταναλωτικές συνήθειες, την ώρα που η πανδημία επιβάλλει την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων, με έμφαση στη διατήρηση κοινωνικής απόστασης, στους κανόνες υγιεινής, στην προστασία της υγείας υπαλλήλων και πελατών και στην αλλαγή επικοινωνίας με τον πελάτη.

Η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί και πρέπει να συνοδευτεί από τις κατάλληλες στρατηγικές για βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή και την αύξηση των πωλήσεων, με κύρια χαρακτηριστικά την καταγραφή των νέων καταναλωτικών συνηθειών με αυτοματοποιημένο τρόπο, τις εξατομικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες και την ανταπόκριση με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες των πελατών.

Παράλληλα σε μια περίοδο έντονης οικονομικής πίεσης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει η Covid-19, είναι ζωτικής σημασίας οι επιχειρήσεις να κατανοήσουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα απαραίτητα χρηματοοικονομικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την ανάπτυξή τους και τη δημιουργία «αντισωμάτων» στην κρίση.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα  καθώς και τους ομιλητές του webinar εδώ.

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα