
Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχός μας, εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω.
Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη στο γνώριμο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου
Το Φεστιβάλ μας, με μόνους χορηγούς τους χιλιάδες νέους που το κάνουν γνωστό ανά την Ελλάδα, θα ολοκληρώσει το ταξίδι που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, μ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων .
Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 7μμ, με την έναρξη των εκδηλώσεων του παιδότοπου, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικές συλλογικές δραστηριότητες.
Στην κεντρική σκηνή την αρχή θα κάνει το μαθητικό-νεανικό συγκρότημα με μουσικό αφιέρωμα ενάντια στον πόλεμο, στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μοναδική συναυλία με το Στέλιος Μαγαλιό με τους SOBER on tuxedos και η βραδιά θα κλείσει μ’ ένα γλέντι σε αυθεντικά παραδοσιακούς ρυθμούς.
Στο χώρο λειτουργεί έκθεση αφιερωμένη στα 70χρονα από την ίδρυση του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας , βιβλιοπωλείο με εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής, θεματικά στέκια , η καθιερωμένη παραδοσιακή ταβέρνα , αλλά και μπαρ.
Email επικοινωνίας: [email protected]
Ιστότοπος: http://efestival.kne.gr