K8-Akadimia1

Τα παιδιά της Δήμητρας Απόλλων είχαν την ευκαιρία για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με πολλούς αγώνες για όλα τα ηλικιακά γκρουπ .

Το πρωί του Σαββάτου η Κ14(Α) και η Κ13 αντιμετώπισαν για το πρωτάθλημα τον Πύργο και τον Πυργετό αντίστοιχα ενώ Κ11 , Κ10 , Κ8 και Κ6 έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟΤ στα γήπεδα της ακαδημίας μας .

Το απόγευμα η ανδρική ομάδα της αγωνίστηκε στο Δροσερό όπου αναδείχθηκε νικήτρια με το εμφατικό 0-3 .

Την Κυριακή το πρωί η Κ12 αναμετρήθηκε με τα Αμπελάκια η Κ11 με τον Αγ. Οικουμένιο ενώ η Κ11-12 στη Πηγη . Οι αγώνες αυτοί αφορούσαν το αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ , ενώ φιλικά παιχνίδια δόθηκαν στην Ακαδημία 1 στα ηλικιακά γκρουπ Κ10 και Κ8 .

Όλα τα τμήματα είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση στα πλαίσια της εκμάθησης σωστού ποδοσφαίρου στα πρότυπα ομάδων-ακαδημιών παγκόσμιου βεληνεκούς με στόχο την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών με υψηλό δείκτη νοημοσύνης , με αυτοπεποίθηση και με την ικανότητα να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και όχι την νίκη με κάθε κόστος σε βάρος της ανάπτυξης του νεαρού εκκολαπτόμενου ποδοσφαιριστή!

K8-AOT

K10-Akadimia1

K10-AOT

K12

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…