
Τελευταία ημέρα σεμιναρίων για το πρόγραμμα «Αίθηκος», η χθεσινή στο Δημαρχείο & συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου.
Το πρόγραμμα «ΑΙΘΗΚΟΣ», όπως έχει αναλυθεί μέσα από προηγούμενα διεξοδικά άρθρα μας, φιλοδοξεί στο να δημιουργήσει ένα μηχανισμό, που θα παρέχει επιχειρηματική στήριξη, υπηρεσίες παροχής πληροφόρησης, συμβουλών ή καθοδήγησης στις ορεινές περιοχές του Δήμου Πύλης και θα δώσει την δυνατότητα στους δημότες του Δήμου, να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία και την εμπειρία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Λάρισας, στα θέματα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Η χθεσινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσίασε Νορβηγών εκπροσώπων, που αποτελούν & εταίροι του προγράμματος, οι οποίοι κατέθεσαν την τεχνογνωσία τους, πρακτικές & ιδέες πάνω στην τεχνολογία του ξύλου.