Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικά7ος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U17, ο Στέφανος Μέμτσας  …

7ος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U17, ο Στέφανος Μέμτσας  …

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ο Σωτήρης Ντόντος 

Εξαιρετική η εμφάνιση του αθλητή του ΑΠΣ Τρίκαλα με την εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U17

Με την 7η  θέση επέστρεψε ο αθλητής του ΑΠΣ Τρίκαλα Στέφανος Μέμτσας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης 2025,  το οποίο διεξήχθη από 2-7/06/2025 στα Σκόπια.  

Οι αθλητές μας συμμετείχαν με την εθνική μας ομάδα σε αυτό το  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σίγουρα οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές. 

Ο Στέφανος Μέμτσας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 45 kgr  και έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την έβδομη θέση στην Ευρώπη. 

Άτυχος στάθηκε  ο Σωτήρης Ντόντος, που παρότι ήταν ένα από τα φαβορί της κατηγορίας του, δεν αγωνίστηκε  λόγω τραυματισμού την προτελευταία μέρα των αγώνων.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου μας, συγχαίρουν τον Στέφανο και  τον Σωτήρη, για την προσπάθεια, τον αγώνα και τις επιτυχίες τους!!

memtsas

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα 
Νίκος Τσιακάρας

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα