ekab-5-850x491

Άλλο ένα θλιβερό γεγονός έλαβε χώρα στην Τοπική Κοινότητα των Γόμφων, όπου 64χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:00, στην οικία του, βυθίζοντας στην θλίψη ολόκληρο το χωριό, καθώς η περίπτωσή του, αποτελεί άλλο ένα γεγονός ανθρώπου, που έφυγε τόσα άδοξα και σε τέτοια ηλικία από τη ζωή, ενώ προχθές Καθαρά Δευτέρα ο άτυχος άνδρας, συμμετείχε ως καρναβαλιστής, στο καρναβάλι του χωριού.

Ο 64χρονος, που έμενε μόνος του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχασε τη μάχη με τη ζωή από παθολογικά, προφανώς, αίτια και ο θάνατός του έγινε αντιληπτός, ύστερα από επίσκεψη στο σπίτι του, στενού του φίλου, ο οποίος μετά από  επαναλαμβανόμενα κουδουνίσματα και κατόπιν τηλεφωνικών κλήσεων, αυτός δεν απαντούσε…

Έτσι, κλήθηκε άμεσα το ΑΤ Πύλης, άνδρες του οποίου  έφθασαν άμεσα στο σημείο, μπήκαν στην οικία, όπου και βρήκαν νεκρό τον 64χρονο, αποκλείοντας εξ αρχής κάθε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του, ενώ αύριο θα ακολουθηθεί η σχετική σε τέτοιες περιπτώσεις διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα ρίξει φως στα πραγματικά αίτια του θανάτου.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…