kalabaka vivlia ok

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Κ. Χρήστο Σινάνη δύο καταξιωμένοι φιλόλογοι και συγγραφείς.

Ο κ. Θεόδωρος Νημάς και ο κ. Νικόλαος Κατοίκος. Πολυγραφότατοι και οι δύο, προσέφεραν στο Δήμαρχο ένα αντίτυπο των νέων βιβλίων τους. Τόσο το «Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» του κ. Νημά, όσο και το «Ο σύγχρονος άνθρωπος» του κ. Κατοίκου, αποτελούν αξιόλογα πονήματα και σοβαρή πηγή γνώσεων.

Ο Δ. Καλαμπάκας εύχεται ολόψυχα, τα βιβλία τους να είναι καλοτάξιδα και ο Θεός να χαρίζει στους ίδιους, δύναμη και υγεία, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την πολυετή εμπειρία τους, στις νεότερες γενιές.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δ. Πύλης: Το ΑΠΘ ο μόνος υπεύθυνος για την παρακώλυση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού και της οδήγησης μιας ολόκληρης περιοχής σε αναβρασμό, αδιέξοδο και οικονομικό μαρασμό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ Ο Δήμος Πύλης πάντα υποστήριζε και …