Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος που συχνά μας δυσκολεύει να βρούμε τι να φορέσουμε! Ένα σακάκι όμως είναι το ιδανικό φθινοπωρινό πανωφόρι, αφού μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους το φθινόπωρο. Έχοντας λοιπόν στην ντουλάπα σου 1-2 σακάκια μπορείς να φτιάξεις μοναδικά outfits!

Πράγματι, τα σακάκια θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση να επιλέξεις τι να βάλεις αυτή την εποχή. Και όλα αυτά με πολύ στυλ αν τα συνδυάσεις σωστά! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να φορέσεις το σακάκι σου το φθινόπωρο!

 5 Φθινοπωρινές ιδέες για σύνολα με σακάκι!

Συνδύασε το σακάκι με τζιν παντελόνι

Ίσως ο πιο κλασικός τρόπος να φορέσεις το σακάκι σου είναι να το συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που είναι safe αλλά και κομψός, με μηδαμινές πιθανότητες αποτυχίας. Μάλιστα, σε ένα τέτοιο σύνολο μπορείς να φορέσεις και πιο ιδιαίτερα σακάκια, αφού το τζιν παντελόνι θα ησυχάσει το look. Με τον απλό αυτό τρόπο θα έχεις φτιάξει ένα τέλειο casual outfit!

Φόρεσε το σακάκι με φόρεμα

Ένα σακάκι μπορεί να ταιριάξει τέλεια ακόμα και με τα φορέματα σου! Όποιο κι αν είναι το στυλ του φορέματος σου (αέρινο, στενό, slip dress) αν βρεις το κατάλληλο σακάκι θα έχεις πετύχει τον τέλειο συνδυασμό! Μάλιστα, μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο με ένα μποτάκι. Έτσι, θα πετύχεις ένα στιλάτο look που θα μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ το φθινόπωρο.

 

Δέσε μια ζώνη στο σακάκι σου

Μια ζώνη είναι το τέλειο αξεσουάρ όχι μόνο για να αναβαθμίσει το σύνολο αλλά και για να κολακεύσει τη σιλουέτα σου. Έτσι, δένοντας μια ζώνη στη μέση σου πάνω από το σακάκι μπορείς να αλλάξεις τελείως την εμφάνιση. Μάλιστα, είναι καλύτερο να φορέσεις ένα oversized σακάκι αν θέλεις να το συνδυάσεις με ζώνη.

Συνδύασε το σακάκι με σορτς ή βερμούδα

Ένας ανατρεπτικός και πολύ μοντέρνος τρόπος για ένα φθινοπωρινό σύνολο με σακάκι είναι να το συνδυάσεις με ένα σορτς ή μια βερμούδα. Φυσικά, ένα τέτοιο σύνολο είναι μια επιλογή για τις πιο ζεστές ημέρες του φθινοπώρου. Ακόμα, το σακάκι μπορεί να αποτελέσει ένα τέλειο πανωφόρι για τα biker shorts σου. Ένα φαρδύ σακάκι που θα φτάνει περίπου στους γλουτούς είναι η καλύτερη επιλογή.

Φόρεσε ένα μοντέρνο κοστούμι

Τα κοστούμια έχουν σίγουρα επανέλθει στη μόδα, έχουν εκμοντερνιστεί και αποτελούν μια τέλεια επιλογή για ένα business look και όχι μόνο. Φόρεσε λοιπόν το σακάκι σου με ένα ασορτί παντελόνι και θα δείχνεις πολύ κομψή αλλά και στιλάτη!

Πηγή:ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων vs οφειλών- Διαγραφή δανείου 5.953,00€

Πληθαίνουν οι υποθέσεις μεταβίβασης τραπεζικών οφειλών κατόπιν αποδοχής κληρονομιάς εν αγν…