kalokairina-papoytsia

Επιτέλους ήρθε η στιγμή που θα πάμε διακοπές στο εξοχικό, στο χωριό ή στο νησί. Και φυσικά, στις διακοπές μας θέλουμε να είμαστε στιλάτες αλλά και άνετες. Ειδικά όταν επισκεπτόμαστε νέα μέρη, προσπαθούμε να φορέσουμε τα πιο δροσερά ρούχα και αντίστοιχα τα πιο αναπαυτικά παπούτσια. Όσον αφορά τα παπούτσια, έχουμε εξαιρετικές προτάσεις σε γυναικεία πέδιλα και παντόφλες από την εταιρία bozikis.

Τα φετινά σχέδια θα σου προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό κομψότητας και άνεσης για τα καλοκαιρινά σου ντυσίματα. Στο bozikis.gr μάλιστα θα βρεις άπειρα σχέδια. Εμείς παρακάτω θα σου δείξουμε τα 5 must καλοκαιρινά παπούτσια για να φορέσεις φέτος στις διακοπές σου!

1. Άνετα γυναικεία flatforms με σκρατς!

καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια

Τα flatforms είναι η ιδανική λύση για να φορέσεις ένα παπούτσι με ύψος, χωρίς όμως τακούνι. Το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ άνετο και ευκολοφόρετο παπούτσι που θα φοράς όλη μέρα. Τα λουράκια με τα σκρατς θα σου προσφέρουν το τέλειο κράτημα στο πόδι. Επίσης, έχεις 5 ακόμα επιλογές σε χρώματα στο ίδιο σχέδιο για να βρεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς στο στυλ σου!

2. Σικ γυναικεία παντόφλα με χοντρό τακούνι και αγκράφα!γυναικείες παντόφλες με τακούνι

Ένα σικ ζευγάρι γυναικείες παντόφλες για το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει στις διακοπές. Το υπέροχο χρώμα αυτού εδώ του σχεδίου καθώς και η αντίθεση με την χρυσή αγκράφα είναι εκπληκτικά. Το χοντρό και κοντό τακούνι το κάνει ένα πολύ άνετο παπούτσι. Ταιριάζει υπέροχα τόσο με τζιν παντελόνια ή παντελόνες αλλά και με φορέματα ή φούστες!

3. Μαύρα καλοκαιρινά πέδιλα με κορδόνια!

μαύρα πέδιλα καλοκαιρινά

Ένα basic κομμάτι για το καλοκαίρι είναι ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα. Αυτά εδώ τα lace-up μαύρα πέδιλα με τετραγωνισμένη μύτη είναι η απόδειξη πως ένα απλό σχέδιο μπορεί να είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή ενός απλού σχεδίου που θα ερωτευτείς για τις διακοπές αλλά και για τη πόλη!

4. Στιλάτες παντόφλες με πλεκτή φάσα!

μπεζ γυναικείες παντόφλες

Από τις προτάσεις μας δε θα μπορούσε να λείπει το απόλυτο σχέδιο για το 2021: γυναικεία παντόφλα με  πλεκτή φάσα. Αν και σαν στυλ θα το χαρακτηρίζαμε minimal, το παπούτσι αυτό θα απογειώσει κάθε καλοκαιρινό σου look δίνοντας σου μια πινελιά κομψότητας!

5. Σανδάλια snakeskin με χιαστί λουράκια!

άνετα γυναικεία σανδάλια

Τέλος, έχουμε ένα παπούτσι σε λίγο πιο σπορ στυλ. Είναι κατάλληλο για βόλτες, πεζοπορία και εξερεύνηση στο νησί. Ο πάτος είναι αναπαυτικός και η σόλα άνετη στο περπάτημα. Εάν σκοπεύεις να πας διακοπές με πολύ περπάτημα, δώσε τους μια ευκαιρία. Η πολύ χαμηλή τους τιμή είναι ένας παραπάνω λόγος να τα δοκιμάσεις!

Πηγή:ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα μεικτά κλιμάκια των γεωπόνων, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα 32 μεικτά κλιμάκια που συγκροτήθηκα…