43354

Στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε είναι και η Γραμματέας της ΔΕΕΠ Τρικάλων Μάνη Γιαννοτάκη, εκπροσωπώντας επάξια τον γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο του Νομού, με την πληθωρική της παρουσία, αλλά και τους αγώνες της στην Τοπική πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ και συνεχίζει στη ΔΕΕΠ ΝΔ, έχοντας ως πολιτικό της λάβαρο, φιλελεύθερες αξίες, και αδιαπραγμάτευτα «πιστεύω» της, την Ισονομία, την Ισοπολιτεία, το κοινωνικό κράτος, για μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία, μένοντας σταθερά κοντά στα «θέλω» της πλειοψηφίας. 

Το 15ο Συνέδριο είναι διπλά εορταστικό, καθώς συμπίπτει με τα γενέθλια της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας. Μία συγκυρία την οποία προσωποποιεί η εμβληματική μορφή του ιδρυτή γαλάζιας παράταξης, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το όραμα του οποίου συνεχίζει να εμπνέει και να κινητοποιεί τους πάντες!

Η Μάνη από τα 50 χρόνια ίδρυσης της Ν.Δ. τα 35 τελευταία χρόνια τουλάχιστον υπηρετεί το κόμμα εκλεγμένη στο όργανο της ΝΟΔΕ παλαιότερα και ΔΕΕΠ σήμερα, είναι πιστή στρατιώτης με μεγάλες προσφορές και αγώνες. Έδινε πάντα χωρίς να ζητάει και ανταλλάγματα, μόνο προσφορά.

Όπως μας δήλωσε αγαπάει το μπλε χρώμα της σημαίας, του ουρανού και του κόμματος που υπηρετεί, ένα χρώμα που δεν ξεθώριασε ποτέ γι ‘αυτήν.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …