kedasi

Σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 επισκέφτηκε τα γραφεία του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων η δημοσιογράφος κ. Χαρά Ξάνθη η οποία πολιτεύεται με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ κ. Απόστολος Σπαθής την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στο γραφείο του και την ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας, τις ιδιαιτερότητες  καθώς και για την αποστολή της υπηρεσίας. 

 Η κ. Χαρά Ξάνθη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης και στελέχωσης μιας τόσο σημαντικής υπηρεσίας που ασχολείται με την αξιολόγηση των δυσκολιών των μαθητών όλων των βαθμίδων και τη συμβουλευτική υποστήριξή τους.

Στη συνέχεια ο κ. Σπαθής ξενάγησε την κ. Ξάνθη στα γραφεία των Εκπαιδευτικών, των Κοινωνικών Λειτουργών, των Ψυχολόγων, των Λογοπεδικών καθώς και στα γραφεία εργασίας (αξιολογικές αίθουσες)  όπου χορηγούνται στους μαθητές τα ψυχομετρικά τεστ. 

Η κ. Ξάνθη αφού γνώρισε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας και συνομίλησε με την κάθε ειδικότητα ξεχωριστά, έδειξε ικανοποίηση, υποσχόμενη ότι θα στηρίξει, όποτε χρειαστεί, με κάθε τρόπο το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  

ds

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Παρουσία του Δημάρχου οι Θρησκευτικές & Χορευτικές εκδηλώσεις στον Αγ. Αθανάσιο Πύλης (βίντεο/φωτό)

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες για χθες το απόγευμα στις …