papageorgiou ok

Του Νικολάου Ιωάννου Παπαγεωργίου

Παιδιά μεταβαίνετε όπου το χρέος σας καλεί, όπου η τιμή της πατρίδας το απαιτεί.

Έβρος προ ετών. Δύσκολα τα χρόνια. Άφιξη τεράστιου προϊσταμένου. Σύντομη αλλά περιεκτική η ενημέρωση και μετά ερωτήσεις.

  • Ποιός είναι υπεύθυνος για τον τομέα άλφα; Ελατήριο ο λεβέντης Ιατρίδης: Διατάξτε.
  • Ποιος είναι υπεύθυνος για τον τομέα βήτα; Ελατήριο ο λεβέντης σύζυγος της κυρίας Σουζάνας: Διατάξτε.
  • Ποιός είναι υπεύθυνος για εκείνο; Πετάχτηκε ο Ιατρίδης: Διατάξτε.
  • Ποιός είναι υπεύθυνος για το άλλο; Όρθιος ο σύζυγος: Διατάξτε.

Και πάει ρωτώντας. Μία όρθιος ο ένας, μία ο άλλος.

Η τελευταία ερώτηση: Μα για όλα, εσείς οι δύο είστε υπεύθυνοι;

Λεβέντης Ιατρίδης: Τι να κάνουμε κύριε…… “Η τιμή της πατρίδος το απαιτεί”.

Μα ποιοί τελικά είναι αυτοί οι Super men; Ιδού μερικοί:

  • Έγκυος στο Φαρμακονήσι χρήζει άμεσης μετακομιδής καθόσον γιατρός δεν υπάρχει. Πέταξε τώρα Super Puma.
  • Πήρε φωτιά το δάσος της Πεντέλης. Πάρε τους δικούς σου, θα σου στείλουμε και ναυταίους και αεροπόρους. Τα 1503 άτομα να τα εφοδιάσεις με υδροδοχείο (παγούρι), πετσέτα για το λαιμό ή τη μούρη, καθώς και τα απαραίτητα πτυοσκάπανα. Μην ασχοληθείς με την σβέση της πυρκαγιάς!!!! Αυτή θα σβήσει μόνη της όταν φτάσει στην κορυφή του βουνού, ή όταν κοπάσουν οι άνεμοι ή όταν μεσολαβήσει κατακλυσμιαία βροχή. Τα μπιχλιμπίδια (παγούρια κτλ) τα θέλουμε γιατί θα έρθουν τα κανάλια!!! Να είσαι ξυρισμένος!!!!
  • Καράβι έμφορτο προσκεκλημένων ταμπλετοϊδιοκτητών πετσ(α)όχρωμων προσάραξε στο τάδε ξερονήσι. Όρτσα τα πανιά ναυταίοι. Τους χρειαζόμαστε αυτούς για την διαιώνιση του είδους μας.
  • Οι γείτονές μας παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας. Βουρ αεροπόροι. Ακόμα εδώ είστε; Τραβήξτε τους μία αναχαίτιση και επιβάλετέ τους σε σκληρό lockdown στη χώρα τους.
  • Προσκεκλημένοι ποικιλόχρωμοι αλλοδαποί έβαλαν φωτιά στη Μόρια. Γρήγορα στραταίοι. Σε δύο -τρεις μέρες να τους φτιάξετε καινούργιο ΚΥΤ (Camp) κοντά στη θάλασσα. Καλοκαίρι έρχεται.
  • Στον θαλάσσιο χώρο εγγύς της Σαμοθράκης και της Λήμνου πλέει το ΤΣΕΣΜΕ. Ορμάτε ΟΥΚάδες, υποβρυχάνθρωποι και λοιποί. Προσοχή μην απλώσει καλώδια και έχουμε άλλα στο κεφάλι μας.
  • Η Αθήνα σκεπάστηκε με τρεις πόντους χιόνι. Έκλεισαν οι δρόμοι, κόπηκε το ρεύμα, ξεριζώθηκαν δέντρα, οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, ιδίως οι των βορείων προαστίων. Τσακίσου μηχανικό. Πάρε τους ξυλοκόπους σου, τους μπουλντοζιέρηδες, τους ηλεκτρολόγους, τους μηχανικάριους σου και σε χρόνο dt να αποκαταστήσεις τα πάντα.
  • Νεαρή τηλεπερσόνα καλλονή τράβηξε τα πάνδεινα μέχρι να φτάσει από το σπίτι της σε πεντάστερο ξενοδοχείο για να δει το φως, να ζεσταθεί και να φορτίσει το κινητό της. Ντροπή σας τσολιάδες. Τι κάνετε εκεί μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου; Σπεύσατε για την βοήθειά της.
  • Γέμισαν τα δημόσια νοσοκομεία από νοσούντες με covid-19. Νίμιτς, 401 ΓΣΝ (Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο) και ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) ετοιμασθείτε: Δεν σας έχουμε μόνο για τους αθάνατους κ.κ. Βούτση και Τόλη Βοσκόπουλο, τέως Πρόεδρο της Βουλής και μέγα αοιδό αντίστοιχα.
  • Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έγιναν δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα. Ντοκτοράδες και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων επανδρώστε τα αμέσως. Πέστε με τα μούτρα στη δουλειά. Προσοχή στις στραβοβελονιές, έτσι τσαπατσούληδες που είστε.

Ένοπλες Δυνάμεις: Προσοχή και στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Δικά σας, η ξηρά, η θάλασσα και ο εναέριος χώρος από την Ήπειρο ως τη Λήμνο και από τον Έβρο έως την Κρήτη. Ολοδικά σας. Σας εκπαιδεύουμε στην πείνα και τις κακουχίες για να προσφέρετε αφιλοκερδώς. Χρήματα θα πάρετε όταν και αν. Τα λίγα που διαθέτουμε προορίζονται να διατεθούν στη ΖΟΥΛΑ στους Golden boys. Τους χρειαζόμαστε αυτούς γιατί μας ενημερώνουν και παίζουν άριστα την κολοκυθιά ή αλλέως πως πινγκ-πονγκ στις πλάτες μας.

Ένοπλες Δυνάμεις: Μεταβαίνετε όπου το χρέος σας καλεί και όπου η τιμή της πατρίδος το απαιτεί.

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…