Koutis (1)

Για πάνω από μία 15ετία ο χειρουργός ορθοπαιδικός Αθανάσιος Κουτής, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συλλόγους ποδοσφαίρου, μπάσκετ, σε αθλητές στίβου και λοιπών αθλημάτων, τόσο επαγγελματίες όσο και περιστασιακά αθλούμενους.

Τον γνωρίσαμε τόσο ως ιατρό αγώνων όσο και ως υπεύθυνο ιατρό του ΑΟ Τρίκαλα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των Τρικάλων, του ΑΣ Μετέωρα και των ενωσιακών ομάδων της ΕΠΣ Τρικάλων.

Είναι επίσης ομοσπονδιακός ιατρός της Εθνικής ομάδας Handball. Την εβδομάδα που μας πέρασε, άνοιξε το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο του στα Τρίκαλα, στην οδό Απόλλωνος 26. Έχει διατελέσει ιατρός σε περισσοτέρους από 2000 αγώνες σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα επίπεδα (επαγγελματικό και ερασιτεχνικό).

Έτσι λοιπόν έχει χτίσει μια αληθινή σχέση εμπιστοσύνης με τους αθλητές, του πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά δέχεται εκατοντάδες ευχές τόσο από ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές, ανθρώπους του στίβου άλλα και παράγοντες με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια είχε μια άρτια συνεργασία.

Koutis (6)

Koutis (5)

Koutis (4)

Koutis (3)

Koutis (2)

koutis 15

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…