River (1)

Πέρασαν τρεις ήμερες από το 11ο River Party, το οποίο εγινε το προηγούμενο Σαββατο, με μεγαλη επιτυχια στην Καμάρα, σήμα κατατεθέν της Πύλης, αλλά και της ομάδας μας, δίπλα στον Πορταϊκο ποταμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοηθειά τους για ακόμα μια φορά. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν για να γίνει όλο αυτό, κατά το στήσιμο του σκηνικού, κατά τη διάρκεια του και ιδιαίτερα στο τέλος, αφού παραδώσαμε τον χώρο της Καμάρας σε άριστη κατάσταση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Κάθε χρόνο είστε κει, κάνοντας αυτό το πάρτυ γεγονός του Καλοκαιριού για την περιοχή. Για τις όποιες ατέλειες ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση σας.

Δεν είμαστε επαγγελματίες διοργανωτές εκδηλώσεων, είμαστε όμως μια παρέα με αγάπη για την ομάδα μας που κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχει αυτή η ομάδα συνέχεια και να δώσει μια διέξοδο στα παιδιά του χωριού τον δύσκολο Χειμώνα…Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…

Υ.Γ.: Και όπως έγραψε ένας φίλος » το ποδόσφαιρο είναι πάρτυ»….

 

River (3)

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα του Δ/ντή Α’θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, για τις Άγιες Ημέρες των Παθών και την Ανάσταση

Η νύχτα των Παθών, μα και τ’ Απρίλη η νύχτα. Διάπλατες πέρα οι εκκλησιές ολόφωτες και φτάν…