A4

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία  σε όλο το οδικό δίκτυο του Δ. Πύλης, ύστερα κι από την σημερινή χιονόπτωση που έδωσε το φαινόμενο «Λέανδρος» και στην περιοχή μας.

Μηχανήματα της ΠΕ Τρικάλων υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη, αλλά & του Δ. Πύλης υπό του Αντιδημάρχου κ. Άρη Τζάνη, επιχειρούσαν από νωρίς το πρωί σε όλο το εύρος κυρίως του ορεινού τμήματος, κρατώντας τους δρόμους καθαρούς, με την κυκλοφορία να διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καίρια ήταν η συνδρομή της Πολ. Προστασίας του Δ. Πύλης που προέβη στον εκχιονισμό τμημάτων της αρμοδιότητάς της & στις ΤΚ Παλαιοκαρυάς, Ροπωτού, Αγ. Προκοπίου, Καλογήρων, Κοτρωνίου, Ελάτης & Βροντερού, όπως απαιτούσαν οι ανάγκες της σημερινής ημέρας.

Όσον αφορά στα τεχνικής φύσεως θέματα, σύμφωνα & με τον Αντιδήμαρχο κ. Τζάνη, σημαντικό είναι το έργο που παράγει το πολυμηχάνημα της HACO, που εκτός των άλλων παρελκόμενων που μπορεί να φέρει, διαθέτει λεπίδα & φρέζα εκχιονισμού, καθώς & αλατοδιανομέα, ενώ το μικρό του μέγεθος το καθιστά ασυναγώνιστο σε εκχιονισμούς ορεινών Κοινοτήτων, που διαθέτουν στενούς δρόμους.

Ιδιαίτερα άλλα προβλήματα δεν αναφέρθηκαν, ενώ αποκαταστάθηκε & η ηλεκτροδότηση στις περιοχές του Αγ. Προκοπίου, Καλογήρων & Ροπωτού που είχε διακοπεί το πρωί.

Από ΠΕ Τρικάλων & Δ. Πύλης, εφιστάται στους οδηγούς που κινούνται στο ορεινό κομμάτι του Δ. Πύλης, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις βραδινές & πρωινές ώρες, ενώ απαραίτητη κρίνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, εκείνο το χρονικό διάστημα.

A1

A2

A3

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…