Την ονομαστική του εορτή & σε γνωστή ταβέρνα της Φήκης, γιόρτασε χθες Κυριακή 20 Ιανουαρίου (του Αγ. Ευθυμίου), ο υποψήφιος δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Θεοδ. Χήρα, Ευθύμιος(κατά κόσμον Θέμης) Ζάχος, όπου πλαισιωμένος της οικογένειάς του, υποδέχθηκε συγγενείς, φίλους & συνοδοιπόρους του, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του προσέτρεξαν να του αποδώσουν τις θερμές τους ευχές, αλλά & να του ευχηθούν “Καλή Επιτυχία” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη. “Παρών” & ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Θεοδ. Χήρας.
Αντ’ αυτού ο Θέμης, εξέφρασε το “Ευχαριστώ” του, προσφέροντας, δροσερό ντόπιο κρασάκι, το οποίο συνοδεύτηκε όπως ήτο φυσικό, από εκλεκτούς μεζέδες, ενεργοποιώντας τους γευστικούς θύλακες όλων, προκαλώντας έτσι ευθυμία & ευχάριστη ατμόσφαιρα, στοιχεία με τα οποία κύλησε η βραδιά ως το πέρας της!
Η Δ/κή Αρχή του PyliNews.gr, εύχεται στον εορτάζοντα υποψήφιο δημ. σύμβουλο κ. Θέμη Ζάχο…έτη πολλά, με υγεία, ευτυχία, ευημερία, οικογενειακή γαλήνη & θαλπωρή!