VRAVIA

Ο Δήμος μας μέσω του Τμήματος Προγραμματισμού του συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά Ευρωπαϊκά προγράμματα.  Με στόχο νέες γνώσεις, εμπειρίες, τεχνογνωσία και τις νέες αντιλήψεις που κυριαρχούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο σε διάφορα θέματα της κοινωνικής δραστηριότητας.

Το έργο CULTRURAL+ υπάγεται στο πρόγραμμα ERASMUS+, στο μέτρο «Στρατηγικές Συμπράξεις για την Εκπαίδευση Ενηλίκων», με εταίρους οργανισμούς από Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Αφορά την “Επιχειρηματική Εκπαίδευση και Δημιουργική Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς για την Αγροτική Ανάπτυξη” και όσους δημότες μας δραστηριοποιούνται στον αγροτικό, κτηνοτροφικό και πολιτιστικό τομέα: αγρότες, κτηνοτρόφους, επιχειρηματίες, μέλη πολιτιστικών συλλόγων, φορέων της τοπικής κοινωνίας, της ομάδας τοπικής δράσης για ευρωπαϊκά προγράμματα, αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου.

Μεταξύ των άλλων, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες:

  • Χρηματικά βραβεία 1.000,00 ευρώ στα 3 καλύτερα επιχειρησιακά σχέδια για την ανάπτυξη των περιοχών μας.
  • Εκπαιδευτικά ταξίδια (μετά τον COVID-19) στις χώρες του προγράμματος.
  • Επαγγελματικά εκπαιδευτικά διεθνή προγράμματα (μαθησιακά, συμβουλευτική, κλπ.)
  • Δικτύωση με επαγγελματίες ανθρώπους του χώρου σε όλες χώρες του προγράμματος.

Ο χρόνος για τη συμμετοχή ξεκίνησε και τα γενικά κριτήρια για την διεκδίκηση του επάθλου των 1.000,00 ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο είναι:

  • Να συμμετέχει στην Εκπαιδευτική Δραστηριότητα (σεμινάρια) κατά τη διάρκεια του έργου
  • Να συμμετέχει στις δραστηριότητες του προγράμματος
  • Να καταθέσει μία πρόταση καινοτόμα, δημιουργική, εφαρμόσιμη, σχετική με το θέμα, που να στοχεύει στη βιωσιμότητα των περιοχών μας

Καλούμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο πρόγραμμα και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 2433350054.

Σημείωση: Επειδή οι προτάσεις θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά, το Τμήμα Προγραμματισμού θα βοηθήσει αυτούς που επιθυμούν να συμμετέχουν και αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη γλώσσα.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Μουζακίου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εται…