Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος σταματά για να χωρέσει όλη την αγάπη του κόσμου. Τέτοια ήταν και η χθεσινή ημέρα στα Τρίκαλα, όπου το άρωμα της άνοιξης συνάντησε την ιερή υπόσχεση δύο ανθρώπων και το πρώτο επίσημο «χαμόγελο» ενός παιδιού.
Μια γιορτή όπου ο Χαράλαμπος Μπαλκίζας και η Ελένη Ζιώγα δεν ένωσαν μόνο τις ζωές τους, αλλά κράτησαν από το χέρι τον μικρό τους Χρήστο, δείχνοντάς μας πως ο προορισμός είναι πάντα πιο όμορφος όταν τον μοιράζεσαι με αυτούς που λατρεύεις.
Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και φως, ο Χαράλαμπος και η Ελένη ένωσαν τις ζωές τους, μοιράζοντας την ευτυχία τους με αγαπημένους φίλους και συγγενείς.
Το απόγευμα του Σαββάτου, 2 Μαΐου, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ντύθηκε στα γιορτινά του. Στις 5:00 μ.μ., τα σκαλιά της εκκλησίας έγιναν το σκηνικό μιας μοναδικής συνάντησης.
Ο γαμπρός-μπαμπάς, έχοντας στο πλάι του τον μικρό τους γιο, υποδέχτηκε την απαστράπτουσα νύφη-μαμά. Ήταν μια στιγμή που η ιδιότητα του “ζευγαριού” συνάντησε εκείνη των “γονιών”, σε έναν αδιάρρηκτο δεσμό στοργής.
Η συγκίνηση κορυφώθηκε με το διπλό μυστήριο. Πνευματικοί οδοιπόροι του ζευγαριού στην ένωσή τους ήταν οι κουμπάροι Βαγγέλης Χριστακόπουλος και Ειρήνη Γιώτα, που στάθηκαν με χαρά και τιμή στο πλευρό τους.
Μετά την τέλεση του γάμου, η κολυμπήθρα περίμενε τον μικρό πρωταγωνιστή της ημέρας. Με την πολύτιμη καθοδήγηση της νονάς του, Μαρίνας Παπαγεωργίου, ο μικρός “ψάρεψε” το δικό του όνομα… Χρήστος ο νεότερος, με το οποίο από χθες και εντεύθεν θα μας συστήνεται και επίσημα, φέροντας με περηφάνια το όνομα του παππού του, Χρήστου Μπαλκίζα και θα τον συνδέει για πάντα με τις ρίζες του.
Η συνέχεια της βραδιάς δόθηκε στο πανέμορφο κοσμικό κέντρο ΚΤΗΜΑ “Άμπελοι” στο Αρδάνι. Η είσοδος της οικογένειας ήταν αντάξια της ημέρας: μια εντυπωσιακή άφιξη με τον μικρό Χρήστο “οδηγό” στην εντυπωσιακή κουρσάρα του, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τα θερμά χειροκροτήματα όλων των εκλεκτών καλεσμένων.
Ήταν μια γιορτή που δεν είχε μόνο λάμψη, αλλά κυρίως την αυθεντική ζεστασιά μιας οικογένειας που ξεκινά το νέο της ταξίδι με τους καλύτερους οιωνούς.
Η Δ/κή Αρχή του pylinews.gr, εύχεται στους δύο νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι και ο μικρός Χρήστος να είναι πάντα γερός και καλότυχος! και σύντομα και με μια αδερφούλα!!!






















