Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια άλλη χρονιά το τουρνουά τάβλι-δηλωτής στην ταβέρνα του κ. Τσολα στον Άη Γιάννη Ροπωτού.
Οι συμμετοχές αρκετές, όπως αρκετοί ήταν και αυτοί που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα ντέρμπι τα οποία έγιναν.
Στο τελικό του τάβλι έπαιξαν(μετά από αρκετούς αγώνες μέχρι να φθάσουν εκεί) οι Μάνθος Γίδας με αντίπαλο τον Κρουπη Δημήτρη, με τελικό νικητή στο τάβλι το κ. Κρουπη Δημήτριο!
Από την άλλη, ο τελικός της δηλωτής διεξήχθη μεταξύ φιλοξενούμενων (δεν ήταν Ροπωτιανοι) αυτός διεξήχθη μεταξύ του Αλέξανδρου Τριανταφύλλη (με καταγωγή από την Παλαιοκαρυα) και του Ακριβού Δημητρίου (με καταγωγή από το Γαρδικι) με τελικό νικητή τον κ Ακρίβο Δημήτριο!
Σας ευχαριστούμε πολύ που μα τιμήσατε με την παρουσία σας για άλλη 1 χρόνια, ανανέωσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου!











