Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΚόσμοςΤον είχαν για πεθαμένο και «ξύπνησε» λίγο πριν από τη νεκροτομή

Τον είχαν για πεθαμένο και «ξύπνησε» λίγο πριν από τη νεκροτομή

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

❱❱ Ο θάνατός του είχε βεβαιωθεί όχι από έναν, ούτε από δύο, αλλά από τρεις γιατρούς.

Ο Γκονζάλο Μοντόγια Χιμένεθ, ωστόσο, τρόφιμος φυλακής στην περιοχή της Αστουρίας, στην Ισπανία, ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε νεκροτομή!

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι συγγενείς του στην τοπική εφημερίδα «La Voz de Asturias», το σώμα του είχε ήδη μαρκαριστεί από τους γιατρούς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νεκροτομής!

Απώλεια συνείδησης

Τώρα ο Χιμένεθ νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου στο Οβιέδο. Πηγές του νοσοκομείου φέρεται ότι δήλωσαν στο κανάλι Telecinco πως υποψιάζονται ότι πρόκειται για καταληψία, παθολογική κατάσταση επιληπτικής κρίσης, συνηθέστερα με απώλεια συνείδησης. Σε αυτήν την κατάσταση τα ζωτικά σημεία του ασθενούς επιβραδύνονται σε βαθμό που είναι σχεδόν ανεπαίσθητα. Αυτό ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Τώρα, εκτός από τα αίτια της κατάστασής του, διερευνάται επίσης πώς τρεις έμπειροι γιατροί της φυλακής δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι ο άντρας δεν ήταν νεκρός.

espressonews.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα