
«Η ιστορία δεν γυρίζει πίσω και είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με την απόφαση του ΣτΕ», δήλωσε σήμερα, Πέμπτη (27/10/2016) ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, στον απόηχο της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, βάσει της οποίας κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος 4339/2015 για τις τηλεοπτικές άδειες.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Κρέτσος σημείωσε πως «στο εξής, όποιος διαγωνισμός γίνει, και όταν αυτός γίνει, θα πρέπει να διεξαχθεί από το ΕΣΡ, όταν αυτό συγκροτηθεί».
«Η απόφαση του ΣτΕ μας επαναφέρει στο προηγούμενο καθεστώς ανομίας», είπε και τόνισε πως η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στην κατάθεση ενός νέου νομοσχεδίου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.
«Με το νέο «νόμο-γέφυρα» θα πλήρωσουν όλοι οι καναλάρχες», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Κρέτσος.
newsbomb.gr