OPKE-700x375

Συνελήφθη προχθές (27-02-2021) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της απειλής διάπραξης εγκλημάτων.

Επιπλέον, αναζητείται ο συνεργός του για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μετέβησαν σε κτίριο της πόλης, όπου στεγάζεται πολιτικό γραφείο. Εκεί, ο ένας εξ αυτών με τη χρήση σπρέι ανέγραψε απειλητικό σύνθημα σε εσοχή της εισόδου του κτιρίου, με σκοπό να προκαλέσει φόβο για μελλοντική διάπραξη εγκλημάτων, ενώ ο έτερος δράστης, με τη χρήση σφυριού, έθραυσε ολοσχερώς την κεντρική γυάλινη πόρτα του κτιρίου.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί με αποτέλεσμα να συλληφθεί από προστρέξαντες αστυνομικούς ο ένας εξ αυτών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο σπρέι, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του συλληφθέντα, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Μπακάλης: Δεσμεύομαι να εργαστώ αγόγγυστα, για τον κάθε πολίτη του Δήμου μας

Επ’ ευκαιρία της εκλογής μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Πύλης, θα ήθελα να ευχαρ…