Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΤοπικάΣτην τελική ευθεία "Αθλητικό Κέντρο" στη Φήκη & πλακοστρώσεις πεζοδρομίων σε Πηγή...

Στην τελική ευθεία “Αθλητικό Κέντρο” στη Φήκη & πλακοστρώσεις πεζοδρομίων σε Πηγή & Λυγαριά μέσω, LEADER

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Επιτόπιος έλεγχος από στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ  στα πλαίσια της αξιολόγησης δύο  Έργων  που υπέβαλε ο Δήμος Πύλης για ένταξη στο πρόγραμμα LEADER

Πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος δύο Έργων που υπέβαλε ο Δήμος Πύλης για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Leader, που υλοποιεί στο Νομό Τρικάλων η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΚΕΝΑΚΑΠ  Α.Ε. Σε επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποιήγθκε στις δύο περιοχές, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης και Αντιπρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Κων/νος Μαράβας,  στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης και στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ  Α.Ε.

Το πρώτο έργο αφορά στην δημιουργία “Αθλητικού Κέντρου” στο Δημοτικό διαμέρισμα  Φήκης, σε κομβικό σημείο ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο από τους κατοίκους όλων τω δημοτικών διαμερισμάτων ακόμα και γειτονικών Δήμων, και περιλαμβάνει την δημιουργία ενός  γηπέδου 8 επί 8, ενός γηπέδου Μπάσκετ, Αναψυκτηρίου, δενδροφυτευσεις  και αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου περίπου δέκα στρεμμάτων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 300.000,00 €.

Το δεύτερο έργο αφορά στην “Κατασκευή πεζοδρομίων πλακόστρωτων στο δημοτικό διαμέρισμα Πηγής και Λυγαριάς” του Δήμου Πύλης πάνω στον κεντρικό άξονα (Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 200.000,00 €.

KENAKAP (4)

KENAKAP (5)

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα