Lioutas (3)

 

Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας, το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Λιούτας συνομίλησε με τα στελέχη και τους εργαζομένους και υπογράμμισε ότι στο κέντρο της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκoνται πάντα η ευνομία και η ασφάλεια των πολιτών. Η ασφάλεια είναι πυλώνας της ίδιας της δημοκρατίας και προϋπόθεση για να μπορεί να προοδεύει και  να πηγαίνει μπροστά η κοινωνία.

Σε μια εποχή, τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, που η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα έχουν χτυπήσει κόκκινο, στην ερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ασφάλεια θα αποτελέσει έναν βασικό πυλώνα.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι, η επαναφορά της ομάδας ΔΕΛΤΑ, η ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 1500 νέες προσλήψεις αστυνομικών και η αποφασιστική ενίσχυση εικοσιτετράωρων περιπολιών, με στόχο την άμεση αποκατάσταση της ασφάλειας.

Τέλος, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι ο επαίσχυντος Νόμος Παρασκευόπουλου, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα λάβει οριστικό τέλος.

Την Κυριακή, στην εορτή των Αγίων Πάντων, ημέρα τιμής των απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Θανάσης Λιούτας παρευρέθηκε στη λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο.

Lioutas (1)

Lioutas (2)

Lioutas (4)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

«Έφυγε» από τη ζωή η Μαρία Καρκανιά

ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία   ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΚΑΝΙΑ ΕΤΩΝ 86 Θανο…