lulu-skylos-ekatommyria

Κάτοχος πολλών εκατομμυρίων είναι ένα σκυλάκος στο Τενεσί μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του.

Προτού φύγει από τη ζωή, ο Τσαρλς Γουίλιαμ Ντόρις που ζούσε στο Νάσβιλ έκανε τη διαθήκη του και άφησε στο 8 ετών σκυλάκι του, τη Λούλου, 5 εκατομμύρια δολάρια.

 Σύμφωνα με τους φίλους του, όπως μεταδίδει το News Channel 5, ο Ντόρις ήταν ένας άγαμος επιχειρηματίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη του 2020 σε ηλικία 84 ετών και είχε σημαντικές ιδιοκτησίες σε ακίνητα και επενδύσεις.

Επειδή ταξίδευε πολύ άφηνε συχνά το Μπόντερ Κόλεϊ με την 88χρονη φίλη του Μάρθα Μπέρτον προκειμένου η Λούλου να λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται.

 Πλέον η Μπέρτον είναι «υπάλληλος» πλήρους απασχόλησης της Λούλου, η οποία της ανταποδίδει με κάθε τρόπο την αγάπη και τη φροντίδα, ενώ αποτελεί καλό φύλακα, καθώς γαβγίζει στον κάθε έναν που δεν εμπιστεύεται.

Όπως προβλέπει η διαθήκη, 5 εκατομμύρια δολάρια θα μεταφερθούν σε ένα ταμείο για τη φροντίδα της Λούλου και για την κάλυψη όλων των αναγκών της. Ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται τι θα γίνει με τα χρήματα μετά το θάνατο της σκυλίτσας.

«Ω ναι, αγαπούσε το σκυλί. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σκεφτώ, να σας πω την αλήθεια», δήλωσε η Μπέρτον στο News Channel 5.

Ουσιαστικά, η 88χρονη θα αποζημιωθεί για τα μηνιαία έξοδα που σχετίζονται με τη φροντίδα της Λούλου. Αν και γνωρίζει ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρει να ξοδέψει και τα 5 εκατομμύρια δολάρια, η Μπέρτον είπε: «Λοιπόν, θα ήθελα να δοκιμάσω».

Πηγή:topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Αγρότισσας. «Ή ηρωίδα της υπαίθρου»

       Μάνα-Γη-Γυναίκα-Λεβεντογεννημένη-Ευλογημένη για τους καρπούς της.   Γιατί η γη…