ekxionistika (6)

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Πύλης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Λέανδρος», η οποία αναμένεται να επηρεάσει τα επόμενα 24ωρα και την περιοχής μας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, από το βράδυ της Παρασκευής & το Σάββατο αναμένονται χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία σε περιοχές πάνω από τα 400 μέτρα, ενδεχομένως το Σάββατο να δούμε χιονάκι έως & στα ριζά του Κόζιακα, ακόμη και στα πεδινά!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.  Άρης Τζάνης, προετοίμασε & έθεσε σε επιφυλακή όλο τον υπάρχοντα στόλο & το προσωπικό που διαθέτει το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων και προβλημάτων που ενδεχομένως να ανακύψουν λόγω της κακοκαιρίας, ενώ εάν & όπου προκύψουν περισσότερες ανάγκες, θα υπάρξει και ναύλωση ιδιωτικών μηχανημάτων, κάτι που είδαμε σε ανάλογες περιστάσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι στη μάχη του εκχιονισμού από την πλευρά του Δήμου Πύλης θα ριχθούν το νέο πολυμηχάνημα που διαθέτει λεπίδα εκχιονισμού & αλατιέρα, ένας φορτωτής που αυτή τη στιγμή είναι σε ετοιμότητα στο Περτούλι, τέσσερα JCB, ένα γκρέιντερ, ένα φορτηγό με λεπίδα, ένα τρακτέρ με λεπίδα κι ένα ραμάκι κι αυτό με λεπίδα.

Ο Δήμος Πύλης συνιστά στους δημότες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και πεζοί. Να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες από το δελτίο της ΕΜΥ και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

ekxionistika (1)

ekxionistika (2)

ekxionistika (3)

ekxionistika (4)

ekxionistika (5)

ekxionistika (7)

ekxionistika (8)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…