Γαρδίκι 6 copy Arxiki

Τζήμας Αλέκος  copy Του Αλέξανδρου Τζήμα.

Ελάτη

Παραμονή του εορτασμού της  «Κοιμήσεως της Θεοτόκου»ο δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας, βρέθηκε στην Ελάτη & παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία αρκετών πιστών, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στον Δήμο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειο Χαμψά.                                       Ακολούθησε Λιτάνευση του Επιταφίου της Παναγίας στου δρόμους της Ελάτης και κατόπιν έγινε η Αρτοκλασία στην Πλατεία και το προσκύνημα της Εικόνας.

Ελάτη 3 copy Ελάτη 1 copy Ελάτη 2 copy

 

 

 

 

Γαρδίκι

Ανήμερα της Εορτής της Παναγίας ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήριο Αγγέλη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαρδικίου κ. Άρη Αλεξίου, παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου και κατόπιν ακολούθησαν την πομπή της Λιτανείας του Επιταφίου της Παναγίας στου δρόμους του χωριού, όπου στην πλατεία έγινε η καθιερωμένη Αρτοκλασία, η κατάθεση στεφάνων στο  μνημείο των πεσόντων από τις Αρχές του Τόπου και τους φορείς.

Παρόντες επίσης οι δημ. σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης κ.κ Γιάννης Κουτσονάσιος & Γιώργος Παναγιώτου, καθώς και ο βουλευτής της Ν.Δ. Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας.

Η τελετή έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στην συνέχεια άρχισε ο «Μεγάλος Χορός» υπό τους ήχους δημοτικής ορχήστρας, που πρώτοι έσυραν οι επίσημοι και ακολούθησε και ο υπόλοιπος κόσμος.

Γαρδίκι 11 copy Γαρδίκι 1 copy Γαρδίκι 2 copy Γαρδίκι 3 copy Γαρδίκι 5 copy Γαρδίκι 7 copy Γαρδίκι 8 copy Γαρδίκι 10 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…