Kitsiouli Liana

(φωτό:epiruspost.gr)

Την υπογραφή μιας Γιαννιώτισσας που έλκει την καταγωγή της από την Πύλη, φέρει η μελέτη για την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με τίτλο «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ (ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Α.Ε.) ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 166, T.K. 118-54 ΑΘΗΝΑ».

Πρόκειται για την αρχιτέκτονα- μηχανικό Λιάνα Κιτσούλη, κόρη του γνωστού ορθοπεδικού Παναγιώτη Κιτσούλη, και της γνωστής και καταξιωμένης παιδιάτρου Έφης Χαντζιάρα (από την Πύλη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Ιωάννινα).

Η  Λιάνα Κιτσούλη ζει και εργάζεται στο Εδιμβούργο.

Η νεαρή επιστήμονας συνεργάστηκε με την μελετητική ομάδα και αποτέλεσμα ήταν ένα υποδειγματικό κτιριακό συγκρότημα δημόσιων υπηρεσιών με ιδιαίτερη βιοκλιματική και καινοτόμα δομή.

Ολόκληρη η παρουσίαση ΕΔΩ

Η Λιάνα Κιτσούλη είναι από τους νέους επιστήμονες που διαπρέπουν και από τα μυαλά που η χώρα τα χρειάζεται!

Με πληροφορίες από epiruspost.gr.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…