fytoxoma Pindos

H εταιρεία «Πίνδος» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση σε ιδιωτικό χώρο 5 στρεμμάτων στο Παλαιομονάστηρο, η οποία ιδρύθηκε το 2014 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με σταθερή, αξιοσημείωτη και συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας ερασιτεχνικών και επαγγελματικών φυτοχωμάτων.

Στο τιμόνι της επιχείρησης & ψυχή αυτής, ο Μάριος Λύκας, καλός γνώστης της όλης διαδικασίας για πολύ καλής ποιότητας προϊόντα, καθότι ο ίδιος είναι τελειόφοιτος του τμήματος δασολογίας & περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες παραγωγούς και ερασιτέχνες και διατίθενται σε φυτώρια & καταστήματα λιανικής πώλησης, σε όλο το Νομό Τρικάλων και όχι μόνο.

Το φυτόχωμα/compost που παράγει η εταιρεία «Πίνδος», κατάλληλο για όλα τα φυτά εξωτερικού & εσωτερικού χώρου, είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο έχει προέλθει από φυσική επεξεργασία φυτικών υλών από αγροτικές και δασικές εκμεταλλεύσεις, σύμφωνα πάντα με τις αρχές της αειφόρου διαχείρισης, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον.

Το φυτόχωμα/compost «Πίνδος», εμπλουτίζει το έδαφος του κήπου σας με φυσικό τρόπο, καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, για την ανάπτυξη των φυτών, ενώ είναι ιδανικό για φύτευση φυτών, σπόρων και βολβών σε γλάστρες.

Το φυτόχωμα/compost «Πίνδος», διατίθεται σε συσκευασίες των 20 & 50 λίτρων, αλλά & χύμα ανά (m3) κυβικό μέτρο και μπορείτε να το βρείτε σε φυτώρια & καταστήματα λιανικής πώλησης, αλλά & στον αποθηκευτικό χώρο της επιχείρησης στο Παλαιομονάστηρο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αναλογικά της ποιότητάς του!

Για την παραγγελία σας στο  τηλ.: 6978 957 315.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…