Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

Πενς: Η Συρία θα πρέπει να «πληρώσει το τίμημα» εάν κάνει νέα επίθεση με χημικά

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

(φωτό:REUTERS/Andres Stapff)

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δήλωσε ότι η Συρία θα πρέπει να «πληρώσει το τίμημα» εάν οι ένοπλες δυνάμεις της διαπράξουν νέες επιθέσεις με χημικά όπλα.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου των Χωρών της Αμερικής στη Λίμα του Περού, ο Πενς είπε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «κατέστησε σαφές ότι οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες να συνεχίσουν αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να αποκατασταθεί το αποτρεπτικό πλαίσιο που υφίσταται με στόχο το συριακό καθεστώς και οι υποστηρικτές του να γνωρίζουν ότι θα υπάρξει ένα τίμημα να πληρώσουν εάν γίνει ξανά χρήση χημικών όπλων εναντίον ανδρών, γυναικών και παιδιών».

cnn.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα